Διόδια και Κ.Ο.Κ.

      Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α


Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ωρωπού
                Διαμαρτυρόμαστε  έντονα


   Για την  ενέργεια του Υπουργού Υποδομών και Δημοσίων Έργων κ. Ρέππα, να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για την μετατροπή της άρνησης πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας .
  Μπροστά στο κίνημα διαμαρτυρίας ενάντια στο χαράτσι των διοδίων που έχουν περικυκλώσει και το δήμο μας με την παράνομη λειτουργία των 8 σταθμών μέσα σ΄αυτόν ,αντί η κυβέρνηση να προσπαθήσει να δώσει λύσεις και να απαλύνει την κατάφωρη ληστεία που γίνεται από τις ιδιωτικές εταιρείες, ουσιαστικά ποινικοποιεί την δικαιολογημένη άρνηση πληρωμής των παράνομων διοδίων από τους πολίτες που αγανακτισμένοι δεν αντέχουν να καταβάλλουν 2-3 μισθούς το χρόνο για να κινούνται με ασφάλεια μέσα στο δήμο μας.
  Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μην συναινέσουν στην μετατροπή της τροχαίας και του κρατικού μηχανισμού
σε εισπράκτορες των ιδιωτικών εταιρειών.
  Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε  τους βουλευτές  να μη νομιμοποιήσουν με τη ψήφο τους μια τροπολογία , που θα μείνει στην ιστορία σαν υπόδειγμα κατάφορης αντισυνταγματικής εκτροπής και που με τις προσφυγές μας στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη θα αγωνιστούμε να καταργηθεί.
 ΚΑΛΟΥΜΕ τους βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική αυτή τροπολογία.

ΟΧΙ στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του τόπου μας
ΟΧΙ στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ από την περικύκλωση με 8 σταθμούς διοδίων.
ΟΧΙ στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ και ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ
ΟΧΙ στο ΧΑΡΑΤΣΙ για δρόμους που έχουμε ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ