Τώρα αποφασίζουμε εμείς!


Ζούμε δύο χρόνια υπό καθεστώς διαρκών εκβιασμών. Ο φόβος έχει μετατραπεί στο βασικό εργαλείο των πολιτικών δυνάμεων του μνημονίου.
Τώρα αποφασίζουμε εμείς! Ενισχύουμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί,


  1. Αυτά τα δύο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο πιο συνεπής πολέμιος της τρόικας, των μνημονίων και των συμβάσεων που καταστρέφουν την χώρα και τον λαό
  2. Κατάφερε να αποτελέσει την πιο ουσιαστική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ(-ΛΑΟΣ).
  3. Συμμετείχε και συμμετέχει στους αγώνες του λαού στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα κινήματα ανυπακοής ,κατά των διοδίων, κατά των χαρατσιών, στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.
  4. Το πολιτικό πρόγραμμα που υποστηρίζει, περιλαμβάνει άμεσα μέτρα ανακούφισης του λαού από την κρίση, μέτρα υποστήριξης των ανέργων, αλλά και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και σχέδιο ανατροπής της σημερινής πολιτικής. Ενάντια στην εξυπηρέτηση ενός άδικου και ταξικού χρέους, παλεύει αξιοποιώντας κάθε μέσο για την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και θέτει  σε προτεραιότητα  μισθούς,  συντάξεις και τις κοινωνικές υπηρεσίες.
    Ενάντια στην πολιτική που μοιράζει δεκάδες δις στους τραπεζίτες παλεύει για ένα δημόσιο τραπεζικό σύστημα κάτω από κοινωνικό έλεγχο. Για την ακύρωση των νεοφιλελεύθερων ρυθμίσεων που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, τους μισθούς και απελευθερώνουν τις απολύσεις. Για την πραγματική φορολόγηση του πλούτου και όχι της φτώχειας. Για μία ανάπτυξη στην υπηρεσία των κοινωνικών αναγκών και όχι της κερδοφορία του κεφαλαίου.
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επιμονή και ειλικρίνεια αγωνίζεται για την κοινή δράση και την συμπαράταξη της αριστεράς. Για να ανατραπεί το σάπιο δικομματικό πολιτικό σύστημα και να ανοίξει ο δρόμος για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας με πυρήνα τη Ριζοσπαστική Αριστερά..Στις 6 Μάη έχουμε την δυνατότητα να σπάσουμε τον εκβιασμό. Έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε με βάση την αξιοπρέπεια μας και όχι τον φόβο. Είναι στο χέρι μας η ανατροπή και η δημιουργία ενός εναλλακτικού δρόμου με συμμετοχή, αλληλεγγύη και δημοκρατία. Για μια κοινωνία που θα χωράει τα όνειρα και τις ανάγκες μας.

Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ
Αλλάζουμε το μέλλον, τους κάνουμε παρελθόν..

Ιωάννα Στεργίου
ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΠΕΡΙΦ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ

Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στο site atticanews.gr